Home strijkinstrumenten verhuur werkplaats mededelingen stuur email

Verhuur

 

 

 

 

 

Veel kinderen en volwassenen maken inmiddels gebruik van de mogelijkheid om een instrument te huren. Er worden kwalitatief goede instrumenten verhuurd, waardoor muziekleraren dan ook graag naar mij doorverwijzen. De instrumenten worden gebruiksklaar voorzien van koffer of hoes afgeleverd.

Na de keuze van een instrument wordt een contract in tweevoud opgemaakt, waarin o.a. staat dat uw instrument verzekerd is. Een contract neemt u mee naar huis, het andere blijft bij mij. U weet dan precies wat de huurvoorwaarden zijn,
de waarde van het gehuurde en de termijn van de verhuur die wij tot stand zijn gekomen. De bijdrage voor een eigen risico is voor een viool 75,-. voor een alt
100,-. en voor een cello 150,-. Indien u het instrument onbeschadigd retourneert, krijgt u dit bedrag terug.

Duur van het contract

In het contract wordt de duur van de huurperiode samen met u vastgelegd. De huur is minimaal drie maanden. Voor kinderen is deze periode zolang als zij de viool willen blijven bespelen en als ze dat willen zolang als ze een kinderinstrument bespelen, een 1/4, 1/2 of 3/4 viool of cello. Op het moment dat ze toe zijn aan een hele viool kunnen zij deze nog maximaal een jaar huren alvorens tot aankoop van dit of een ander instrument te besluiten.
Voor volwassenen geldt dat zij een instrument van hun keuze voor de periode
van maximaal een jaar kunnen huren om zich ervan te vergewissen dat zij verder willen of niet. Daarna volgt retournering of aankoop van het gehuurde of een ander instrument in voorraad. U heeft daarbij ruim de gelegenheid het instrument van uw keuze uit te proberen, ook in uw thuissituatie, alvorens een beslissing te nemen .

Veel kinderen en volwassenen starten hun muziekles na de zomer. Reserveert u tijdig een instrument om teleurstelling of een wachttijd te voorkomen.

Copyright 2011 theodekker-vioolbouw.nl